Overslaan en naar de inhoud gaan
Open je eigen Burger Business

Burger Business in Groningen

Ondernemer gezocht!

Kwalitaria locatie

Verover jij het noorden van het land met de eerste Burger Business in deze regio? Wij zijn op zoek naar een gedreven ondernemer én burgerfanaat om aan het roer te staan van een gloednieuwe vestiging in Groningen stad. Pak jij deze kans?

Lees meer...

Word jij dé burgerbaas van Groningen?

Now where talking business! In de stad Groningen wacht een unieke kans om je eigen Business Business te starten. In de locatie van circa 100 m2 zit een mooie omzetverwachting. Het pand is gunstig gelegen in een buurtwinkelcentrum met onder andere een supermarkt en diverse dienstverlening. Genoeg reuring dus! Het winkelcentrum is goed te bereiken per auto, fiets of openbaar vervoer, al leent deze locatie zich ook perfect voor maaltijdbezorging.

Locatie kenmerken

 • Locatie van circa 100 m2
 • Gunstig gelegen in een winkelcentrum
 • Voldoende parkeergelegenheid in de buurt
 • Ideale ligging voor bezorgen en to-go

Bekijk de informatiesheet

*De getoonde afbeelding is een impressie.

GRONINGEN

Meer informatie

Over deze locatie?

Wij vertellen je graag meer over de smakelijke details van deze locatie. Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan of neem gerust contact op.

Wellicht ook interessant

 • Open je eigen Burger Business

  Burger Business op jouw droomlocatie

  Staat jouw droomlocatie niet tussen ons locatieaanbod? Wij dromen met alle plezier met je mee en gaan graag samen op zoek naar een nieuwe locatie met potentie die voldoet aan jouw ondernemerswensen.

  Lees meer