Overslaan en naar de inhoud gaan

Locatie aanbod

Ondernemerskansen voor jou!

Toon mij:
 • Open je eigen Burger Business
  Te koop

  Burger Business in Den Bosch

  Ben jij onze nieuwste Burger Baas? Wij zien smaakvolle kansen in Den Bosch en hebben daar een mooie locatie gevonden voor jouw ‘business’. Wat zeg je ervan, klaar om samen het ondernemersavontuur aan te gaan?

  Lees meer
 • Open je eigen Burger Business
  Kans

  Burger Business in Leeuwarden

  Binne jo ús nije Burger Baas? Wij zien smaakvolle kansen in de Friese hoofdstad en gaan graag samen met jou op zoek naar de beste locatie voor jouw ‘business’. Wat zeg je ervan, klaar om samen het ondernemersavontuur aan te gaan?

  Lees meer
 • Open je eigen Burger Business
  Kans

  Burger Business op jouw droomlocatie

  Staat jouw droomlocatie niet tussen ons locatieaanbod? Wij dromen met alle plezier met je mee en gaan graag samen op zoek naar een nieuwe locatie met potentie die voldoet aan jouw ondernemerswensen.

  Lees meer
 • Open je eigen Burger Business
  Te koop

  Burger Business in Groningen

  Verover jij het noorden van het land met de eerste Burger Business in deze regio? Wij zijn op zoek naar een gedreven ondernemer én burgerfanaat om aan het roer te staan van een gloednieuwe vestiging in Groningen stad. Pak jij deze kans?

  Lees meer

Zit jouw droomlocatie er niet bij?

We dromen graag met je mee!

We staan te popelen om samen met jou op zoek te gaan naar een geschikte locatie voor jóúw Burger Business. Ben jij klaar voor het avontuur? Neem gerust contact op!