Overslaan en naar de inhoud gaan
Word Burger Business ondernemer

Franchisenemer worden?

Stop met dromen, start met doen!

Een eigen zaak… Leuk! Maar ook spannend, want er komt veel bij kijken. Heb jij al eens aan franchise gedacht? Als franchiseformule begeleiden wij je vanaf het begin tot succes; samen sta je sterker dan alleen! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel verder.
Brochure aanvragen

Lees meer...

Daarom ondernemen bij Burger Business

Achter die sappige, gegrilde Burger Business burgers gaan gedreven franchisenemers schuil, ook wel burgerbazen genoemd. Een burgerbaas is niet in één hokje te plaatsen, maar herken je direct aan de opgestroopte mouwen, de gedrevenheid en het ondernemershart.

Als burgerbaas krijg je op allerlei vlakken ondersteuning vanuit de franchiseorganisatie. Zo kun jij je focussen op wat je het liefste doet: ondernemen. En natuurlijk op die perfecte burger, de beste klanttevredenheid en een onbezorgde bezorgservice. Jij zit gebakken, want als franchisenemer bij Burger Business kun je rekenen op:

De Burger Business beloftes

 

 

De stappen tot Burgerbaas

Je eigen Burger Business… Begin jij al te glunderen bij de gedachte hieraan? Voor het zover is, zijn er een aantal fases die je doorloopt. Het start allemaal bij het aanvragen van informatie en een eerste kennismaking.

Daarna volgt de verdieping, kijken we naar het financiële plaatje en gaan we op zoek naar jouw droomlocatie. Uiteindelijk loop je stage in een bestaande vestiging en word je helemaal klaargestoomd tot het moment daar is… de opening!
Lees meer

De stappen tot Burger Business ondernemer

 

 

Veelgestelde vragen

1. Wat is er nodig en waar zijn jullie naar op zoek?
Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we van beide kanten ontdekken of het een goede match is. Wij houden van gastvrije aanpakkers die kansen zien. Waar we verder naar kijken is, in hoeverre je horeca-ervaring hebt en bekend bent met leidinggeven. Geen harde eisen, maar het komt wel goed van pas. Voor de financiering is wat eigen vermogen nodig, dus uiteindelijk kijken we ook naar je financiële situatie.

2. Welke begeleiding kan ik van Burger Business verwachten?
Als nieuwe franchisenemer bij Burger Business loop je 4 tot 6 weken stage bij een succesvolle, bestaande vestiging. Hier leer je alle kneepjes van het vak direct in de praktijk. In aanloop naar de opening van jouw eigen vestiging heb je de beschikking over een opstart coördinator die jou op alle vlakken assisteert voor een vliegende start. Ook na de opening sta je er niet alleen voor: je krijgt een franchise consultant toegewezen die jou blijvend ondersteunt.

3. Hoeveel eigen vermogen heb ik nodig?
Om er iets uit te halen, zal je er ook zelf iets in moeten stoppen. De belangrijkste investering is natuurlijk tijd en commitment, maar er is ook een stukje eigen vermogen nodig. Hoeveel dit is, hangt af van de situatie en de locatie, maar meestal bedraagt dit 30% van de totale investering. Heb je zelf niet genoeg eigen vermogen? Ook dan zijn er verschillende mogelijkheden.

Meer veelgestelde vragen

 

Klaar voor het avontuur?

Now we're talking business!

We staan te popelen om je nog veel meer te vertellen over ondernemen bij Burger Business. Neem bij vragen gerust contact op of vraag onze brochure aan.