Overslaan en naar de inhoud gaan
Word Burger Business ondernemer

Nieuwe ondernemer voor Burger Business Tilburg

Maak kennis met Vincent

Nieuws

Een nieuw gezicht voor Burger Business Tilburg. Sinds 1 januari is Vincent Anker (28) de nieuwe eigenaar van deze ‘Business’ en daarmee heeft hij nu twee vestigingen op zijn naam staan.

Lees meer...

Nou ja, nieuw gezicht… Niet helemaal eigenlijk. Het Burger Business avontuur van Vincent begon in 2015 namelijk als werknemer van Burger Business in… juist ja, Tilburg. Binnen één jaar mocht de geboren en getogen Brabander een leidinggevende functie bekleden om vervolgens ook nauw betrokken te zijn bij het operationeel maken van nieuwe vestigingen in Breda en Eindhoven.

De tweede vestiging voor Vincent
Na een klein uitstapje, kwam hij toch weer terug bij zijn geliefde Burger Business. Mét de wens om een eigen zaak te beginnen. En zo geschiedde: In 2021 opende Vincent zíj́n Burger Business in Nijmegen. Deze burgerzaak is inmiddels een begrip in de Gelderse stad, wat hem de ruimte gaf om verder te kijken.

Tja, en toen kwam Burger Business in Tilburg beschikbaar. De zaak aan het Lieve Vrouweplein waar het voor Vincent allemaal begon, in zijn geliefde Tilburg. Lang nadenken was dan ook niet aan de orde en sinds januari van dit jaar heeft hij deze tweede zaak officieel op zijn naam geschreven. Dit past helemaal bij het motto van Vincent: ‘Alles kan, als je het maar graag genoeg wilt’. Daar kunnen wij hem alleen maar heel veel succes bij wensen.

Ook je eigen Burger Business openen?

Net als Vincent?

Wij staan te popelen om je meer te vertellen over de mogelijkheden tot jouw eigen 'business'. Neem gerust contact op of vraag gratis onze brochure, bomvol smakelijke informatie, aan.