Overslaan en naar de inhoud gaan
Open je eigen Burger Business

Burger Business in Den Bosch

Ondernemer gezocht!

Ben jij onze nieuwste Burger Baas? Wij zien smaakvolle kansen in Den Bosch en hebben daar een mooie locatie gevonden voor jouw ‘business’. Wat zeg je ervan, klaar om samen het ondernemersavontuur aan te gaan?

Lees meer...

Word jij onze nieuwe Burger Baas?

Je eigen Burger Business in Den Bosch? Het kan! In het paleiskwartier in de Brabantse hoofdstad wacht deze unieke kans voor een gedreven ondernemer én burgerfanaat. Het 'paleisje' van circa 100 m2 is gunstig gelegen in een levendige omgeving met veel nieuwbouw. Vlakbij vind je een grote supermarkt, diverse bedrijven, woningen, een hotel en scholen.
Goed te bereiken per auto, fiets of openbaar vervoer én ook perfect voor maaltijdbezorging. Er is ook een terras voor de deur mogelijk.  Voldoende kansen voor een mooie omzet dus!

Locatie kenmerken

 • Gunstig gelegen nabij grote supermarkt
 • Voldoende parkeergelegenheid in de buurt
 • Locatie van circa 100 m2
 • Veel woning- en kantoorgebouwen voor bezorgen en to-go
 • Totale investering: € 125.000,-
 • Huur: ongeveer € 2.650,- per maand

Groei mee met de Burger Business formule

Met meerdere goedlopende vestigingen in Nederland is het tijd om verder uit te breiden. En daar hebben we jou voor nodig! Als franchiseformule begeleiden wij je vanaf het begin tot succes; samen sta je sterker dan alleen! Ben jij gebakken voor het Burger Business avontuur?

Meer over Den Bosch

Den Bosch is met bijna 160.000 inwoners de vierde stad van Brabant. Er valt ontzettend veel te doen en te beleven, voor ieder wat wils. Voor de fanatieke cultuursnuivers, de shopaholics, de natuurliefhebbers en de bourgondische levensgenieters.

*De getoonde afbeelding is een impressie.

DEN BOSCH

Meer informatie

over deze locatie?

Wij vertellen je graag meer over de lekkere details van deze locatie die voor jou op het menu staan. Vraag hieronder meer informatie aan of neem gerust contact op.

Wellicht ook interessant

 • Open je eigen Burger Business

  Burger Business in Groningen

  Verover jij het noorden van het land met de eerste Burger Business in deze regio? Wij zijn op zoek naar een gedreven ondernemer én burgerfanaat om aan het roer te staan van een gloednieuwe vestiging in Groningen stad. Pak jij deze kans?

  Lees meer
 • Open je eigen Burger Business

  Burger Business in Leeuwarden

  Binne jo ús nije Burger Baas? Wij zien smaakvolle kansen in de Friese hoofdstad en gaan graag samen met jou op zoek naar de beste locatie voor jouw ‘business’. Wat zeg je ervan, klaar om samen het ondernemersavontuur aan te gaan?

  Lees meer
 • Open je eigen Burger Business

  Burger Business op jouw droomlocatie

  Staat jouw droomlocatie niet tussen ons locatieaanbod? Wij dromen met alle plezier met je mee en gaan graag samen op zoek naar een nieuwe locatie met potentie die voldoet aan jouw ondernemerswensen.

  Lees meer