- 1. Wat mag ik verwachten van ondernemen bij Burger Business?
-
Naast waardevolle ondersteuning op allerlei vlakken kunnen wij door samenwerking en collectiviteit scherpe inkooptarieven realiseren. Daar kan geen individu tegenop. Nog zo’n voordeel van collectiviteit is dat wij de marketingactiviteiten op grote schaal kunnen inzetten en uitvoeren. Last but not least: je treedt als franchisenemer toe tot het netwerk van andere aangesloten ondernemers. Dat betekent veel kennis en ervaring! Om die te kunnen delen, faciliteren we regelmatig regiobijeenkomsten, ondernemersdagen en trendtours (voor Burger Business en Kwalitaria).
- 2. Wat is er nodig en waar zijn jullie naar op zoek?
-
Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we van beide kanten ontdekken of het een goede match is. Wij houden van gastvrije aanpakkers die kansen zien. Waar we verder naar kijken is in hoeverre je horecaervaring hebt en bekend bent met leidinggeven. Dit zijn geen harde eisen, maar het komt wel goed van pas. Voor de financiering is wat eigen vermogen nodig, dus uiteindelijk kijken we ook naar je financiële situatie.
- 3. Welke vrijheden heb ik als Burger Business ondernemer?
-
Als franchisenemer mag je veel zelf beslissen. Denk hierbij aan openingstijden, verkoopprijzen en personeelsinzet. Uiteraard gelden bovenstaande vrijheden wel binnen redelijkheid.
- 4. Welke begeleiding kan ik verwachten?
-
Als startende ondernemer komt er veel op je af, zeker in het begin. Goede begeleiding is daarom essentieel. Als nieuwe franchisenemer loop je 4 tot 6 weken stage bij een succesvolle vestiging. Dit is een praktijkgerichte training. Tijdens de opening van jouw vestiging heb je de beschikking over een Opstart Coördinator die jou assisteert en handige tips geeft. Ook daarna sta je er niet alleen voor: je krijgt een franchise consultant toegewezen die jou blijvend ondersteunt. Bovendien bieden wij diverse trainingen aan waarmee jij jezelf kunt blijven ontwikkelen als ondernemer.
- 5. Hoeveel eigen vermogen heb ik nodig om als franchisenemer te starten?
-
Om er iets uit te halen, zal je er ook zelf iets in moeten stoppen. Hoeveel dat is, is afhankelijk van de situatie en de grootte van de locatie. Over het algemeen bedraagt het eigen vermogen 25-30% van de totale investering (koopsom, waarborgsom, entree fee, voorraadwerkkapitaal) voor de financiering. Heb je zelf niet genoeg eigen vermogen? Misschien is er iemand in jouw directe omgeving die jou kan helpen, is crowdfunding een optie of past een start als bedrijfsleider bij Burger Business meer bij jou. Wij denken graag met je mee!
Staat jouw vraag er niet bij?
Vraag ons maar raak!
Neem bij vragen gerust contact met ons op of lees meer informatie in onze brochure.
Wellicht ook interessant
-
Tips&tricks
-
Tips&tricks
-
Tips&tricks