Overslaan en naar de inhoud gaan
Start je eigen Burger Business
Terug naar overzicht

Kan ik wel starten als franchiser als ik…

De 4 meest gestelde vragen!

Tips&tricks

Veel vragen die wij ontvangen beginnen met deze woorden. Heb je interesse in franchise, dan is de kans groot dat ze ook al eens door jouw hoofd zijn gespookt. Lees in dat geval snel verder, want wij geven antwoord op de meest gestelde vragen!

Lees meer...

Kan ik wel starten als franchiser als ik…

 

Geen ervaring heb als ondernemer?

Ervaring als ondernemer komt goed van pas, maar het is geen harde eis. Wel is het belangrijk dat je een echte hands-on mentaliteit hebt. Kortom, jij bent niet bang om aan te pakken. Verder sta je open voor vernieuwing en je kunt het aan om een team te leiden. Kun jij je hierin vinden? Dan heb jij het in je om onze nieuwe burgerbaas te worden!

Geen ervaring heb in de branche?

Hiervoor geldt hetzelfde: horecaervaring is een pré, maar geen vereiste. Ga je het Burger Business avontuur aan, dan stoomt onze opstartcoördinator jou in een aantal weken helemaal klaar. En tijdens een stage in een bestaande Burger Business vestiging leer je alle kneepjes van het vak daar waar je het beste leert: in de praktijk.

Geen eigen vermogen heb?

Franchise vraagt om een investering en daar hoort nu eenmaal ook een stukje eigen vermogen bij. Er zijn diverse mogelijkheden voor als je zelf niet genoeg eigen vermogen hebt. Richt je bijvoorbeeld tot familie of andere bekenden. Wellicht kan iemand in jouw directe omgeving je helpen met een achtergestelde lening. En heb je al eens nagedacht over crowdfunding?

Geen geschikte locatie heb?

Jazeker! Als franchiseorganisatie hebben wij al diverse locaties beschikbaar; zowel nieuw te openen vestigingen als overnames van bestaande Burger Business locaties. Maar we gaan net zo graag samen met jou op zoek naar een andere geschikte locatie met potentie die voldoet aan jouw wensen.

Heb je nog meer vragen

Over ondernemen bij Burger Business?

Lees alles over ondernemen bij Burger Business in onze brochure of schroom niet om contact met ons op te nemen.

Wellicht ook interessant

 • Start je eigen Burger Business
  Tips&tricks

  Franchisen zonder eigen vermogen, kan dat?

  De knoop is door: je kiest voor franchise. Maar welke kosten komen daarbij kijken? En hoe kom jij aan dat geld? Wij vertellen je meer over de financiering en de mogelijkheden voor starters, met óf zonder eigen vermogen.

  Lees meer
 • Start je eigen Burger Business
  Tips&tricks

  Checklist: Ben jij klaar om franchisenemer te worden?

  Je bent eruit: je gaat voor jezelf beginnen en overweegt om franchisenemer te worden. Yeah! Nu kan het verdiepen in verschillende franchiseformules beginnen. Met deze handige checklist ga jij goed voorbereid te werk. Succes!

  Lees meer
 • Start je eigen Burger Business
  Tips&tricks

  De 5 meest gestelde vragen over ondernemen bij Burger Business

  Waarom zou jij jezelf als ondernemer bij Burger Business aansluiten? Wat kun je verwachten? En hoe zit het met de financiën? Wij geven antwoord op de meest voorkomende vragen. 

  Lees meer